Kinderen overleden door vaccinatie?

Ook in Nederland zien we steeds meer opvallende berichten van kinderen die in elkaar zakken na vaccinatie. Vorige week overleed de 14-jarige Wouter Betjes. Hij zakte in elkaar na een inhaalwedstrijd op het hockeyveld. Later overleed hij in het ziekenhuis.

14-jarige jongen overleden door verzwakte hartspier

De 14-jarige Wouter uit Beverwijk speelde een inhaalwedstrijd tegen een elftal van HC Bloemendaal. Na afloop zakte hij in de dug-out in elkaar. Aanwezige ouders gingen over op reanimatie en de hulpdiensten werden ingeschakeld. De jongen werd met spoed naar het AMC Amsterdam gebracht maar overleed later.

Uit onderzoek bleek dat zijn hartspier was aangetast en verzwakt door een virus. Uit documenten blijkt dat kinderen van zijn school gevaccineerd werden om op een schoolreis naar Oostenrijk te kunnen gaan.

In de brief van de school valt te lezen:

“In Oostenrijk zal komend seizoen de 2-G of 3-G regel van kracht zijn. Vooruitlopend hierop heeft de reisorganisatie (Lever Reizen) ons al laten weten dat de Wolkenstein-hotels hoe dan ook de 2-G regel gaan toepassen. Dat houdt in dat kinderen vanaf 12 jaar volledig gevaccineerd of genezen moeten zijn. Deze beslissing is genomen vanwege een te groot risico dat het hotel in de winter gesloten zal worden als er teveel gasten positief getest worden.”

Jongen van 9 getroffen door hartstilstand

Afgelopen zaterdag is wederom een jongen (9) getroffen door een hartstilstand op het voetbalveld van Roda Boys. De jongen van 9 jaar uit Aalst werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd door een traumahelikopter.

Het jongentje zakte ineen tijdens de warming-up. Personen ter plaatse begonnen meteen met reanimatie. Agenten die als eerste hulporganisatie aanwezig waren namen de reanimatie over.

De teamgenoten van Roda Boys werden in de kleedkamer opgevangen. Zij kunnen beroep doen op Slachtofferhulp.

De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was nog niet bereikbaar voor een reactie.

Wereldwijde hartaanvallen onder voetballers toegenomen met 278% in 2021

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) is een bekende bijwerking (vaccinatieschade) van COVID-19 vaccins. Onderzoek toont een toename van 278% van hartaanvallen onder voetballers in 2021. Deze kunnen dus niet toegeschreven worden aan besmetting met het coronavirus maar hebben eerder een verband met vaccinaties.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-82.png

Onderzoek naar cardio-vasculaire schade na mRNA vaccinatie

In een recent onderzoek van de American Heart Association werd aangetoond dat mRNA-vaccins het risico in 5 jaar op een hartaanval verdubbelen. Dit werd gemeten aan de hand van verschillende indicatoren van ontsteking.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-18-1024x782.png

Een nieuwe studie van 566 patiënten die ofwel het Pfizer- ofwel het Moderna-vaccin kregen, toont aan dat de tekenen van cardiovasculaire schade na de tweede injectie enorm toenamen. Het risico op hartaanvallen of andere ernstige coronaire problemen is meer dan verdubbeld in de maanden nadat de vaccins zijn toegediend, gebaseerd op veranderingen in indicatoren van ontsteking en van celbeschadiging.

Patiënten hadden een risico van 1 op 4 op ernstige problemen na de vaccins, vergeleken met 1 op 9 ervoor. Hun 5-jaars risico op een hartaanval ging van 11% naar 25% door de vaccins (dat is een toename van 227%).

Dr. Steven Gundry, een arts uit Nebraska en gepensioneerd hartchirurg, presenteerde de bevindingen op 12-14 november tijdens de Scientific Sessions van de jaarlijkse conferentie van de American Heart Association in Boston. Een samenvatting van zijn paper werd op 8 november gepubliceerd in Circulation, het wetenschappelijke tijdschrift van de AHA.

Dit zijn slechts enkele van de onderzoeken en bevindingen op het gebied van mRNA-vaccinatie (eigenlijk gentherapie).

Vaccinatie van kinderen zorgt voor hartklachten en risico op overlijden?

De farmaceutische industrie en de daardoor ingekochte politici besluiten zich meer te richten op kinderen tussen de 9 en 12 jaar. Deze leeftijdsgroep heeft geen verhoogd risico op (de gevolgen) van besmetting met het Coronavirus terwijl er een hoger risico is van potentieel dodelijke bijwerkingen.

Er kan een verband gelegd worden tussen de opvallend hoge hartgerelateerde incidenten en overlijdens onder voetballers, de vaccinaties en nu ook de gevallen van hartstilstanden onder sportende kinderen. Ook blijkt uit steeds meer landen en statistieken dat een hogere vaccinatiegraad niet zorgt voor een verlaging van coronabesmettingen.

In Vietnam is het vaccineren van kinderen tussen de 9 en 12 jaar al gestopt vanwege meerdere overleden kinderen.

Meer informatie over de false informatie van Pfizer en de risico’s die niet opwegen tegen de voordelen bij vaccinatie van 5 – 12 jarigen is te vinden in een rapport van de Canadian Covid Care Alliance.

‘Kindervaccinatie onnodig en onverantwoord’ – immunoloog en vaccinatie-expert Theo Schetters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.