Badr Hari de weg kwijt na bizarre knock-out, Mo Bicep begrijpt er niks van. Hersenletsel?

0
96

Tot voor kort werd het Instagram account van Badr Hari professioneel bijgehouden, daar lijkt na de laatste knockout verandering in gekomen. Badr is compleet in de war en plaatst erg vreemde dingen. Zo zijn er foto’s van cartoons, boekenkasten en zelfs mensen met vishengels te zien.

Knockout door slechte vechter

Het was het grootste drama ooit, Badr Hari verliest van een onbekende en op papier slechtere vechter. 1 trap was genoeg om zijn carrière te beëindigen, daar lag hij weer voor de zoveelste keer versuft, beduusd en bebloed op de grond.

Kickbokser Badr Hari gaat knock-out in Ahoy | RTL Nieuws
Badr Hari weer verloren op knockout

Misschien toch hersenschade

Het lijkt alsof Badr Hari bij de laatste knock-out toch hersenschade heeft opgelopen. Er werd voorheen nog gedacht dat zijn Instagram account gehackt was, maar dit is reeds ontkracht door Mo Bicep en het management van Badr Hari.

Mo Bicep begrijpt het ook niet

Ook deze Mo Bicep begrijpt er niks van, hij heeft Badr Hari al een paar keer gevraagd om “even normaal te doen op instagram” maar kan niet meer tot hem door dringen. Hij is compleet in de war. Wat is er toch met hem aan de hand? Diverse mensen proberen met hem in contact te komen, maar dit lukt niet.

Van de ooit zo sterke Badr Hari lijkt niets meer over.

Einde Carrière Badr

Terwijl de Amsterdamse Marokkaan het graag nog eens wil proberen tegen bijvoorbeeld Rico Verhoeven, vinden velen het tijd dat Badr zijn kickboks carrière vaarwel zegt. Het gevecht tegen deze amateuristische pool had Badr met twee vingers in zijn neus moeten winnen om kans te maken op een titel gevecht.

Wellicht moet hij weer een paar partijtjes in de B-klasse vechten om wat zelfvertrouwen en ervaring op te doen, als hij daar kan winnen langzaam omhoog naar A-klasse en wellicht ooit weer op TV gaan boksen.

De knockout van Badr Hari gefilmd vanuit het publiek
pool blij met overwinning op badr hari

Instagram Badr Hari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.