baudet wint referendum
baudet wint referendum met 76% van de stemmen

Thierry Baudet is nog steeds de partijleider van Forum voor Democratie, de leden willen hem niet kwijt. Ruim 76% van de leden heeft hem herkozen bij het referendum, een enorme opkomst

37 duizend stemmen op Thierry

Het Twitter-account van Forum voor Democratie (FvD) laat weten dat 37.000 mensen hun stem uitbachten, een opkomst van 81 procent.

Winst Thierry Baudet geen verassing

Eigenlijk wist iedereen al dat Baudet zal gaan winnen, het kwam dan ook niet als verassing. Wel is iedereen benieuwd hoe Baudet en Olaf Ephraïm de partij na deze crisis weer vorm gaan geven.

De uitslag van het binden referendum op Twitter account Forum voor Democratie

Wie blijft er bij de partij

Wie er bij de partij blijft na al deze commotie is nog onbekend. De afgelopen weken hebben menig leden zich van de partij af gesplitst, nadat duidelijk werd dat Baudet niet wilde vertrekken. De fractie dreigde eerder al met een splitsing op het moment dat Baudet als winnaar uit de bus zou komen. Of Theo Hiddema terug komt is ook nog onbekend.

Steun vanuit de leden

Baudet laat weten zich gesteund te voelen door deze enorme overwinning. ‘Wat een eer om in deze tijd te leven en te strijden.’ Hij zegt nu in volle overtuiging door te kunnen gaan met zijn politieke missie. ‘We nemen afscheid van hen die zich niet in mijn lijn kunnen vinden.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.