minister de jonge
Gevaccineerde personen verantwoordelijk voor 85% van de besmettingen, QR code grote flop.

Ondanks de waarschuwingen en de cijfers van afgelopen maanden heeft het kabinet niet ingegrepen, waarom wachten we op code zwart? Hebben we dan echt niks geleerd en wat is de toegevoegde waarde van het uitstellen van maatregelen?

De hele wereld kijkt al weken met argwaan naar Nederland, “waarom wordt daar niet ingegrepen” luiden de krantenkoppen. De besmettingen stijgen al maanden, vooral in locaties waar de QR code wordt gebruikt en op scholen waar tegenwoordig het virus compleet vrij gelaten wordt.

Weer te laat ingegrepen

Door de QR code af te schaffen en de scholen tijdig te sluiten, hadden we vorige maand (dit was al laat) de cijfers terug kunnen dringen. Helaas zat Minister de Jonge veelal met zijn Ipad te spelen in de kamer, en Rutte.. tja die geloofd nog in handen wassen.

Nu De Jonge de mammoettanker weer heeft losgelaten, wordt het moeilijk om deze nog tijdig te keren. Voorkomen is beter dan genezen, maar weer heeft De Jonge heeft weer niks weten te voorkomen. Toch is deze basisschoolleraar nog steeds minister van volksgezondheid.

QR Code en schijnveiligheid

Dankzij de ontbrekende kennis van Minister de Jonge denken Nederlanders helemaal veilig te zijn na een vaccinatie en met hun “groene vinkje” overal het virus vrij te kunnen laten. Zelfs nu al maanden duidelijk is dat een vaccinatie besmettingen minimaal tegen houdt en ook ziekenhuis opnames niet zullen verdwijnen na vaccinatie. Met alleen vaccinaties kom je er niet.

Iedereen testen

De enige oplossing is dus zoals al maanden wordt opgedragen aan het kabinet: “TESTEN”. Zonder negatieve test kan je niet uitsluiten dat iemand besmettelijk is en kan je dus zeker niet zonder afstand te houden en zonder de juiste ventilatie samen komen. Helaas komt door verkeerde informatie vanuit de overheid dit nog steeds voor. Zeker op locaties waar het “groene vinkje” van de QR code verplicht is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.