Iedereen herkent het wel, er wordt ons een schaamte opgelegd. Een schaamte om je te herinneren wat je geleerd hebt bij biologie. Een schaamte om wat normaal is, normaal te vinden… Maar vooral een opgedrongen schaamte om wat niet normaal is te benoemen.

Het nieuwe normaal

Het nieuwe normaal? Nee het zijn linkse campagnes om verdeeldheid te creëren binnen de bevolking. Genderdysforie is een psychische stoornis die ons veel geld kost. Geld en tijd die beter besteed kan worden aan behandelingen tegen deze waanbeelden, gewoon zoals bij Schitzofrenie of een Psychose.

De NPO en links moet stoppen met het dwingen van de hele maatschappij om hier maar mee om te gaan. Deze linkse campagne moet stoppen een wereld te creëren waarin ineens iedereen “anders” wilt zijn.

Gezonde Lichamen Verminkt

Je gezonde lichaam verminken om te voldoen aan je waanideeën wordt in sommige gevallen zelfs vergoed! Deze enorme marketing campagne gefinancierd van ons belastinggeld moet nu stoppen, dit geld moet naar meer onderzoek! Naar behandelingen en betere opvang.

Van Knex naar Geaardheid

Waar kinderen voor deze sluwe linkse campagne nog met Knex, Lego of boeken bezig waren, is dit nu veranderd in discussies over hun gender, geaardheid en sex.

De voorkeuren van de linkse partijleiders zijn inmiddels wel duidelijk, maar om dit nou over te brengen op kinderen is veel te gevaarlijk. Doe dit lekker op jullie feestjes, maar houdt de rest van Nederland er buiten.

Genderasociaal

Genderneutraal is dan ook niet het juiste woord, Genderasociaal lijkt er meer op. Het opdringerige gedrag van de marketeers die dit promoten van ons belastinggeld, leidt er zelfs toe dat er inmiddels al iemand is met een “X” in zijn paspoort. Ook zijn het aantal zelfmoorden enorm toegenomen door deze linkse campagne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here