Genderdysforie een stoornis waardoor wij straks het woord vagina vervangen met voorgat, waar gaat het heen met de wereld. Waarom is dit ineens in de mode, waarom gaat ons belasting geld hier naar toe? Genderverdriet.

Het nieuwe normaal

Het nieuwe normaal? Nee het zijn linkse campagnes om verdeeldheid te creëren binnen de bevolking. Genderdysforie is een psychische stoornis die ons veel geld kost. Geld en tijd die beter besteed kan worden aan behandelingen tegen deze waanbeelden, gewoon zoals bij Schitzofrenie of een Psychose.

De NPO en links moet stoppen met het dwingen van de hele maatschappij om hier maar mee om te gaan. Deze linkse campagne moet stoppen een wereld te creëren waarin ineens iedereen “anders” wilt zijn.

Gezonde Lichamen Verminkt

Je gezonde lichaam verminken om te voldoen aan je waanideeën wordt in sommige gevallen zelfs vergoed! Deze enorme marketing campagne gefinancierd van ons belastinggeld moet nu stoppen, dit geld moet naar meer onderzoek! Naar behandelingen en betere opvang.

Van Knex naar Geaardheid

Waar kinderen voor deze sluwe linkse campagne nog met Knex, Lego of boeken bezig waren, is dit nu veranderd in discussies over hun gender, geaardheid en sex.

De voorkeuren van de linkse partijleiders zijn inmiddels wel duidelijk, maar om dit nou over te brengen op kinderen is veel te gevaarlijk. Doe dit lekker op jullie feestjes, maar houdt de rest van Nederland er buiten.

Genderasociaal

Genderneutraal is dan ook niet het juiste woord, Genderasociaal lijkt er meer op. Het opdringerige gedrag van de marketeers die dit promoten van ons belastinggeld, leidt er zelfs toe dat er inmiddels al iemand is met een “X” in zijn paspoort. Ook zijn het aantal zelfmoorden enorm toegenomen door deze linkse campagne.

4 REACTIES

 1. Wat een schandelijk bericht is dit. Toont aan dat de schrijver geen idee heeft waar hij/zij het overheeft..
  Dit is een sneer naar mensen met genderdysforie..
  Ik heb veel met mensen gewerkt die in transitie waren.. als visagiste en huidtherapeute. Heb ik veel mensen mogen helpen..
  Die al vanaf jongs af aan weten in het verkeerde lichaam te zitten.. dit is overigens niet aal psychische. Maar ook is aan getoond dat de hersenen meer gelijkenissen vertonen met het gewenste geslacht. Dit heeft totaal niks met politiek of een politieke agenda te maken.
  Ik verzoek u dan ook beter onderzoek te doen,voor u zulke berichte plaatst. En dit artikel te verwijderen of te rectificeren

  Mvg Donna van der Horst

  • Schandelijk?? Weet je wat schandelijk is? Kindjes op school leren dat er geen lichamelijk verschil is tussen jongens en meisjes. En dat heeft geen politieke agenda? Ga je huiswerk doen tuthola.

 2. Dat soort mensen worden gewoon in de war gemaakt door dit soort genderonzin. Sorry, maar jezelf laten ombouwen is niet normaal. En je kunt als man wel je penis eraf laten halen en tieten kweken maar anatomisch gezien ben je nog steeds een man. In je DNA is ook nog steeds aanwezig dat je een man bent. Ze zullen ooit een vrouw worden hoe erg ze dat ook willen. Andersom precies voor vrouw naar man. Ik vind het echt ziek dat dit tegenwoordig jonge kinderen al wordt aangepraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.