Onze staatsomroep de NPO was ooit het verlengstuk van de staat en weerspiegeling van de maatschappij. Tegenwoordig vertegenwoordigd de NPO de normen en waarden van extreem links. De prioriteit ligt bij zowel “Diversiteit”, als anti-blank racisme en Inclusie. Het uitsluiten en bestrijden van anders denkende.

Daar bovenop worden we nu ook beïnvloed met klimaat socialisme en gender gekeutel, de weerspiegeling van de samenleving is ver te zoeken. Geen weldenkend en werkend mens zit te wachten op klimaat socialisme, genderdysforie gekkies en een tsunami aan homoseksualiteit en religie op de buis.

Het belastinggeld wordt gepompt in Marketing campagnes voor Genderdysforie, Homoseksualiteit en Inclusie. Zelfs religie wordt weer gepromoot, dat sinds 2020 elke vorm hiervan is ontkracht en achterhaald dankzij de wetenschap daargelaten. Zolang “Geloven” niet zeker weten is, mag hier geen belastinggeld naar toe.

Bestaan gered dankzij links liberale

In een bloedeloze poging om hun bestaan te redden, rennen ze bij de NPO achter elke links liberale mode aan. Ramadan is heel hip, dus er komt een Ramadan journaal. Zwart is in de mode, dus er komt een “Omroep zwart” en in elk programma “een neger omdat het moet”.

Belastinggeld massaal naar links

Na afloop van grote programma’s van John de Mol, wordt er vanwege het verwachte “doorkijk effect” De Grote Klimaat Quiz geprogrammeerd. Hier is dus een enorme zak belastinggeld misgelopen. De blinde klimaat paniek moet en zal ons in het gezicht worden geschopt wat het ook kost. Het zijn schaamteloze linkse activisten.

De belastingbetaler moet het allemaal financieren, de NPO is de speelbal van de links liberale elites van Nederland. de NPO is de”De Firma Diversiteit en Inclusie”.

Oververtegenwoordigd bij de NPO

Mevrouw Rijkman van D66 is de voorzitter van de NPO, samen met mislukte staatssecretaris Martijn van Dam van de PVDA. De raad van toezicht van de NOS wordt geleid door Rob van Gijzel oud Kamerlid van de PVDA. Nog een lid van de raad is Andriana Esmeijer voormalig kandidaat voor D66, eerste kamer. Deze worden gestuurd door Tom de Jong, hoofd energietransitie van TNO, de klimaat lobby dus.

D66 klontert overal samen

De hoogste ambtenaar media zaken van dit ministerie vertelt in een interview dat ze graag carrière wil maken via haar partij D66. Tot voor kort werd de staatsomroep gecontroleerd door Mevrouw de Kop, als voorzitter van het commissariaat van de media. Graag drinkt zij biertjes met D66 vriendin Ollongren wie graag ziet dat zij de volgende minister president wordt.

Alles in Handen van Extreem Links

Ooit was de VPRO een publieke omroep, maar kwam helaas in de handen van extreem links. Tegenwoordig is de VPRO in handen van de voormalig campagne leider van D66.
Nu zijn zij dus ook van de diversiteit en inclusie. Ooit was De AVRO was een rechtse omroep, maar ook daar kwam een D66 dame aan het roer.

Door arbeiders opgebouwd, door ideologie afgebouwd

Opgebouwd door dubbeltjes en kwartjes van katholieke arbeiders ontstond ooit de KRO. Deze arbeiders hebben helaas de linkse elite niet tegen kunnen houden en ook de KRO is inmiddels van koers gewijzigd.

Ooit werd er bij de NCRV een muziek nummers geweigerd, dit nummer refereerde namelijk naar prostitutie. Hier was de NCRV niet van gediend.

Gender Reveal Partys

Het gefuseerde clubje zendt tegenwoordig wel “Dit is M” uit. Een programma vol met gender reveal partys en transgenders. Regelmatig proberen ze mannen aan te zetten om rokjes te gaan dragen.

D66 Minister Ollongren was er te gast, ze beaamde schaapachtig dat ze heel hard werkte. Heel toevallig wordt dit programma gemaakt door de productiemaatschappij van de echtgenote van mevrouw Ollongren. De presentator staat op de loonlijst van haar wederhelft.

KRO NCRV conform ideologie

Tegenwoordig zendt de KRO NCRV ook The Passion uit, nu mag Jezus dus ook een vrouw of transseksueel worden. De nieuwe baas komt dan ook van de Tros en deelt de zelfde ideologie, diversiteit inclusie en gender. “Je moet als omroep wel ergens voor staan” zei deze nieuwe bobo trots.

Vegetarische recepten moet deze omroep onderscheid geven. De KRO NCRV heeft inmiddels zelfs een Diversiteit Adviseur. Ze zijn er van hun geloof gevallen, Diversiteit Inclusie moet dit gat vullen. Ondertussen is het personeel tevergeefs in opstand gekomen en ontslagen.

De NPO kwaliteit ingewisseld voor de Diversiteit ideologie

Alles wat negativiteit kan uitstralen op Niet-Blanken wordt onder de pet gehouden. Inmiddels spreekt men niet meer van blanken, maar van witte. Dit is conform de ideologie van de oververtegenwoordigde linkse partijen. Illegale mensen zijn nu “ongedocumenteerden”, uiteraard ook conform hun ideologie.

Vastleggen van rassenlijsten lag na de 2e wereldoorlog nogal moeilijk. Deze gevoeligheid is ingeleverd voor diversiteit. De dood van serie crimineel, drugsverslaafde en mishandelaar George Floyd kon niet beter getimed. De NPO programma’s stroomde vol met zwarte mensen om lekker te klagen over racisme.

Met 2 maten meten

Uiteraard was ook Akwasi regelmatig van de partij, deze racistische zwarte man uit Senegal uitte maar al wat graag zijn frustraties. Toen pleegde een moslim weer een rituele onthoofding op een leraar in Frankrijk.

Verwacht werd dat deze NPO programma’s vol zouden zitten met slachtoffers van Moslims en asielzoekers, niks bleek minder waar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.